Skip to main content

Učinite Premium bankarstvo mogućim

Još uvijek niste klijent Raiffeisen banke?

Sada je prava prilika da postanete uz ugovaranje Premium Paketa usluga!* Potrebno je samo da slijedite tri jednostavna koraka:

Aplicirajte online Ugovorite Paket usluga po Vašem izboru do 31.12.2023. godine.
Poklanjamo Vam 20 KM Izvršite minimalno 2 transakcije** plaćanja putem Raiffeisen Mobilnog Bankarstva ili POS uređaja u mjesecu ugovaranja Paketa usluga i poklanjamo Vam 20 KM*** na novootvoreni račun u sklopu Paketa usluga!
Za 6 mjeseci ostvarite 120 KM Ukoliko i naredni mjesec izvršite 2 transakcije** na navedeni način, poklanjamo Vam dodatnih 20 KM***. Pravo na benefit važi 6 mjeseci počev od mjeseca u kojem ste ugovorili Paket i samo za one mjesece u kojima izvršite 2 transakcije** putem RMB aplikacije ili POS uređaja.

* Ponuda vrijedi samo za punoljetna fizička lica.

** Benefit u iznosu 20 KM važi samo za prve dvije transakcije u mjesecu.

*** Sredstva će se uplatiti do 15. u narednom mjesecu na novootvoreni račun klijenta u sklopu Paketa usluga.
 

Otkrijte zašto naši zadovoljni klijenti preporučuju Premium bankarstvo:

man in his home with a cup of coffee

Učinite odLično bankarstvo mogućim

Poslovanje postaje brže, jednostavnije i kvalitetnije u saradnji s vlastitim ličnim bankarom koji ima individualan pristup svakom klijentu!

Dr. Mersida Hrvat, vlasnica stomatološke ordinacije Saraj Dent:

“Drago mi je da se mogu posvetiti poslu koji volim umjesto da vrijeme provodim u istraživanju različitih bankarskih ponuda. Moj lični bankar uvijek pronađe najbolje finansijsko rješenje bilo da se radi o mojim trenutnim zahtjevima ili planovima za budućnost.”

A man with a laptop and his credit card

Učinite bezbrižna putovanja mogućim

Za Vas smo kreirali posebne proizvode. Na raspolaganju su Vam Paketi usluga Glamur i Trijumf, kreditna i debitna Mastercard World Elite kartica, te Visa Gold kreditna kartica i Mastercard Gold debitna kartica.

Harun Agić, CEO & Founder kompanije SmartApps:

“Često posjećujem različite destinacije, pa je veoma bitno da sam osiguran tokom putovanja. 
Zbog toga je moj izbor Mastercard® Elite debitna kartica jer osim jednostavnog plaćanja, mogu bezbrižno putovati uz putno zdravstveno osiguranje.”

Happy woman with her dog

Učinite lakšu komunikaciju mogućom

RaiConnect aplikacija predstavlja jednostavniji i napredniji način komunikacije i poslovanja s bankom koji Vam omogućuje saradnju sa ličnim bankarom bez dolaska u poslovnicu.

Dr. Denis Mačkić, vlasnik kardiološke i internističke ordinacije Mačkić:

“Obzirom da posao doktora zahtjeva česte dežure, drago mi je da ne moram ići u poslovnicu banke, već putem RaiConnect aplikacije, sa ličnim bankarom mogu razgovarati kada meni odgovara i dobiti neophodni finansijski savjet.” 

Kako postati Premium klijent Raiffeisen banke?

Aplicirajte za Vašu Premium debitnu karticu i Paket usluga GLAMUR ili TRIJUMF već sada!  

Raiffeisen banka je omogućila podnošenje online zahtjeva za debitne kartice, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

Potrebno Vam je više informacija?

Popunite kontakt formu u nastavku, nakon čega će Vas kontaktirati naše prodajno osoblje i detaljnije prezentirati sve prednosti Premium bankarstva.