Skip to main content
A man and a women reading on a laptop together

TRANSAKCIJSKI RAČUN I PAKET USLUGA: Učinite ostvarenje uspjeha mogućim

Postanite klijent do 31.12.2023. godine i ostvarite benefit Paket usluga po izboru bez naknade u trajanju od 6 mjeseci. 

Sa Raiffeisen Paketom usluga možete raditi stvari koje volite a banka će uraditi ostalo. Uživajte u prednostima kao što su popusti zasnovani na broju obavljenih transakcija, podršci 24/7 i mnogim drugim. 

Aplicirajte online za transakcijski račun i birajte Paket po Vašoj mjeri bez naknade u trajanju od 6 mjeseci.

man in his home with a cup of coffee

Popust na naknadu za paket: Štedite novac sa svakom transakcijom

Uložite energiju u stvari koje su zaista važne - Vaše uposlenike i klijente. Poštedite se brige oko upravljanja sa nekoliko računa i iskoristite naše popuste koje ostvarujete na osnovu broja obavljenih transakcija. Naš MEDIUM Paket usluga je sve što Vam je potrebno.

A man with a laptop and his credit card

Podrška 24/7: Stalna podrška tokom dana

Osigurajte si više vremena za važne stvari u životu: Vaše preduzeće i Vašu porodicu. Šta ako Vam nešto zatreba mimo radnog vremena? Nema problema. Tu smo kada god Vam je to potrebno. Non-stop, čak i nakon radnog vremena. 24 sata na dan, 7 dana u sedmici.

Happy woman with her dog

Sigurnost: Brinemo o Vašem novcu i Vašim podacima

Kada su u pitanju Vaš novac i Vaši podaci, potreban Vam je snažan i pouzdan partner koji će biti uz Vas. Mi smo dio Raiffeisen porodice, najbolje banke u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Pružamo usluge za 16,8 miliona klijenata u 2.000 poslovnica u corporate, retail i investicionom bankarstvu.

Ovo su naši Paketi za mala i srednja preduzeća. Bez obzira da li se radi o startup-u ili postojećem preduzeću imamo za svakoga po nešto. 

Ukoliko aplicirate online za transakcijski račun možete birati Paket po Vašoj mjeri bez naknade u trajanju od 6 mjeseci.

* Realizacija plaćanja putem Internet bankarstva za pravna lica BEZ NAKNADE se ne odnosi na plaćanje naloga iznad 10.000 KM i plaćanje naloga
sa opcijom "HITNO - brzi prenos sredstava na račun druge banke."
** Npr. ako standardna naknada za obradu kredita iznosi 1,50%, popust od 20 procentnih poena se obračunava na sljedeći način: 1,50% - 20
procentnih poena = nova niža naknada za obradu kredita 1,30%
*** Prosječno mjesečno kreditno zaduženje uključuje sljedeće proizvode u Raiffeisen banci: iskorišteni limit po transakcijskom računu,
iskorišteni limit po business kartici i kredit.

Kako podnijeti zahtjev?

1) Aplicirajte online

Prvo Vas usmjeravamo na naš online proces podnošenja zahtjeva. Potom tražimo od Vas da popunite osnovne podatke kako biste započeli sa procesom.

2) Popunite Vaš zahtjev

Nakon toga želimo da saznamo nešto o Vašem poslu. Potrebno je da popunite, potpišete i priložite dokumente koje ste unaprijed pripremili. Za ovo je potrebno malo Vašeg vremena i pažnje. Pobrinite se da imate pri ruci potrebne dokumente.

3) Potpišite dokumentaciju u filijali

Na kraju analiziramo Vaše dokumente koje ste priložili uz zahtjev. Potom Vas pozivamo da potpišete ugovor u Vama najbližoj poslovnici.

Aplicirajte online za transakcijski račun i birajte Paket po Vašoj mjeri bez naknade u trajanju od 6 mjeseci!

Proizvodi i usluge unutar Paketa

​Račun koji banka otvara pravnim licima za obavljanje poslova unutrašnjeg platnog prometa. Poslovi platnog prometa obavljaju se za gotovinsko i bezgotovinsko plaćanje, a na osnovu prethodno popunjenih naloga za plaćanje. 

Omogućava putem SMS poruke direktno slanje upita o stanju transakcijskog i deviznog računa - i to 24 sata dnevno, neovisno o radnom vremenu banke. Također, ova usluga omogućava i primanje dnevnog izvještaja o promjenama po transakcijskom računu i to u vrijeme koje klijent odabere - 08:00, 12:00 ili 16:00h.

Usluga koja omogućava direktan pristup računima preduzeća 24h dnevno, bez obzira na radno vrijeme banke, te uz maksimalnu sigurnost i primjenu najsavremenijih zaštitnih tehnologija.

Kartica namjenjena firmama za sigurno bezgotovinsko plaćanje roba i usluga, isplatu gotovine u zemlji i inostranstvu, u okviru ugovorenog limita potrošnje, za pravnu osobu, odnosno krajnjeg korisnika kartice. U okviru Paketa usluga moguće se opredijeliti za jednu ili više kartica u zavisnosti od kreditnog boniteta klijenta.

Prilikom apliciranja za kredit/garanciju uz Paket usluga ostvarujete pravo na nižu naknadu za obradu kredita/garancije.

Usluga koja omogućava polog pazara na dnevno-noćnom trezoru u roku od 24h, neovisno o radnom vremenu banke.

Ukoliko koristite Paket usluga PRO imate mogućnost ostvarivanja komunikacije sa Vašim Sales Manager-om u poslovnici ili Agentom Kontakt Centra (e-mail-om, telefonskim ili video pozivom), ovisno od toga koji oblik komunikacije više preferirate.